Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena itemów do sklepu oraz skupu Sky-Block

Jonsonek995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z GÓRY BYM PROSIŁ O ADMINISTRACJE FORUM O PRZENIESIENIE TEMATU JEŻELI ŹLE GO UMIEŚCIŁEM .

Cześć. Mam pytanie czy jest ktoś chętny na wycenę itemów na serwer sky-block do sklepu i skupu ? :) Zależy mi na tym aby gracze nie mieli ani trudno ani łatwo do zdobycia np. Cobbla ze sklepu. I mile widziane propozycję jakie bloki dodać jeszcze do tej list niżej umieszczam bloki. Standardowe podkreśliłem na czerwono a resztę nie wiem co jeszcze można dać ;) Miło jak by mnie ktoś pokierował.

Bardzo bym prosił o nie zamieszczanie głupich oraz bez sensownych komentarzy które nie wniosą nic do mojego tematu to jest tylko prośba nikomu nie karzę ;)

Zdjęcie przedmiotów pobrane z innego tematu .

42204394643324132905.png

Opublikowano

Według mnie musisz to sam obliczyć,oszacować w ten sposób np uwzględniasz jak szybko można to zdobyć(kwota, jeżeli wogole sie da a jak nie to- jak bardzo pomaga to graczom w zdobyciu czegoś innego), trudność-szybkość zdobycia itd itp. To jest najlepszy sposób,  a przecież każdy serwer ma inne realia. Trudne ale dobre.

400%20postow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...